Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Henk Akse

De heer  Henk Akse
  • Directeur adviesbureau Traxxys, voorzitter PIN NL

Henk Akse is directeur van adviesbureau Traxxys, een adviesbureau voor de chemie- en voedingssector op het gebied van het verduurzamen van hun productieproces. Akse is specialist op het gebied van procesintensificatie en is voorzitter van het Netwerk Procesintensificatie (PIN NL). Dit is een Nederlands netwerk van experts, die regelmatig over procesintensificatie van gedachten wisselen. Het netwerk bestaat uit circa 25 personen die werkzaam zijn bij de procesindustrie, kennisinstituten en adviesbureaus. PIN-NL is een initiatief van een aantal chemische industrieën is samenwerking met Agentschap NL om energiebesparing in de procesindustrie te realiseren.

Hiervoor was Akse werkzaam als manager Industrial Consulting bij Arcadis. Hier was Akse verantwoordelijk voor energie-efficiency projecten voor industriële klanten van Arcadis.

Verder was Akse werkzaam als manager Public Affairs bij Nuon Energy Systems & Services. Hij was tevens directeur van VEMW en projectmanager Industrial Energy Efficiency bij Agentschap NL