Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Jeoffrey van den Berg

De heer  Jeoffrey van den Berg
  • managing director Flowid

Jeoffrey van den Berg is in 2008 betrokken bij de oprichting van Flowid. Sindsdien voert hij samen met Wouter Stam en Wessel Hengeveld de directie. Flowid ontwerp en bouwt proces oplossingen voor klanten in de fijnchemische- en farmaceutische industrie. Zoals de naam doet vermoeden heeft Flowid unieke expertise op het gebied van flow chemie en ‘continuous processing’. Voor deze specialisatie is gekozen vanuit de overtuiging dat projecten voor klanten middels flow chemie naar een hoger plan kunnen worden gebracht in termen van efficiency, veiligheid en flexibiliteit.

Oplossingen van Flowid zijn gericht op productie implementatie. De spinning disc technologie is een van de veelbelovende technologieën om flow chemie op productieschaal mogelijk te maken. Om deze ontwikkeling te versnellen is begin 2013 het zusterbedrijf Spinid opgericht.

Op 25 november 2013 ontving Jeoffrey en zijn team tijdens het Duurzaam Geproduceerd Congres de ‘Process Enlightenmentz’ Award 2013 voor de Spinning Disc technologie.