Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

De heer Peter van der Pluijm

De heer  Peter van der Pluijm
  • Directeur Platform Duurzaam Rijnmond

 

Peter van der Pluijm is directeur van stichting Platform Duurzaam Rijnmond. Zijn kennis en ervaring in het aansturen van processen en projecten en het opzetten van op MVO en duurzaamheid gerichte netwerken en samenwerkingsverbanden heeft hij bij zowel kleine gespecialiseerde bedrijven als bij multinationals opgedaan.

Met zijn kennis en ervaring en zijn omvangrijke netwerk op directie- en managementniveau werkt hij, samen met vooraanstaande bedrijven en MVO koplopers aan het duurzaam versterken van de economie in het algemeen en de regio Groot Rijnmond in het bijzonder. Daarnaast ondersteunt hij landelijk bedrijven, organisaties en instanties bij het opzetten van netwerken en bij het aangaan van duurzame coalities en partnerships.

Peter geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is gastspreker en/of forumdeelnemer tijdens  congressen en netwerkbijeenkomsten waar hij zijn visie deelt op het gebied van regionale samenwerking, het stimuleren van MVO en het duurzaam versterken van de economie.

Platform Duurzaam Rijnmond is contentpartner van Duurzaam Geproduceerd en heeft Peter van der Pluijm als deskundige op het gebied van netwerken en het opzetten van regionale project- en samenwerkingverbanden aan het expert panel beschikbaar gesteld.

Website:   www.platformduurzaamrijnmond.nl