Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Duurzaam Geproduceerd wordt op 30 november Het Nieuwe Produceren

Duurzaam Geproduceerd wordt op 30 november Het Nieuwe Produceren

De website en het platform Duurzaam Geproduceerd verdwijnen binnenkort, maar daarvoor komt het platform Het Nieuwe Produceren in de plaats. Vanaf 30 november wordt u automatisch naar onze nieuwe website www.hetnieuweproduceren.nu geleid. Ook de nieuwsbrief, het Twitteraccount en LinkedIngroep krijgen de nieuwe naam.

Het Nieuwe Produceren is een nieuw platform waarin industriële vooruitgang centraal staat. Het platform geeft informatie over ontwikkelingen en innovaties die de industrie duurzamer, slimmer en veiliger maken. Het platform wil de industrie bewuster maken van de mogelijkheden. Dat gebeurt via verschillende media, die nauw met elkaar zijn verbonden. Via het magazine Het Nieuwe Produceren, de website www.hetnieuweproduceren.nu, de nieuwsbrief en met diverse bijeenkomsten en congressen bereikt het platform haar doelgroep.

Missie

Het Nieuwe Produceren vormt een informatie- en inspiratienetwerk tussen bedrijven, overheden, onderzoeks- en kennisorganisaties, brancheverenigingen en opleidingsinstituten. Wij willen een knooppunt zijn voor informatie over nieuwe ontwikkelingen en we willen onze lezers en toehoorders informeren over nieuwe ontwikkelingen en inspireren om ook aan de slag te gaan met industriële vooruitgang, verduurzaming, veiligheid en circulaire processen.

Neem alvast een kijkje op onze nieuwe website www.hetnieuweproduceren.nu.

Duurzaam Geproduceerd wordt op 30 november Het Nieuwe Produceren

donderdag 16 november 2017  |  0 reactiespermalink

Blijf op de hoogte

Reactie plaatsen

  Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties