Zoeken

Expertpanel

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle updates!

Wat is Duurzaam Geproduceerd?

Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie.

Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante projecten, innovatieve producten en door het aanbieden van inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Geproduceerd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.

Het platform heeft als missie om de verduurzaming van de industrie te stimuleren door kennis en visie te delen. Tussen overheid en bedrijfsleven, tussen professionals en experts, tussen startups en multinationals. Met als doel: hoe verlagen deze bedrijven de footprint van hun producten en processen, zowel in het eigen proces als in de keten.

Duurzaam Geproduceerd is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij bedrijven in voornamelijk de maakindustrie, die tevens energie-intensief zijn.

De site brengt dagelijks het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en besparingen (water, energie en kosten). De experts van Duurzaam Geproduceerd, een snel groeiende groep van deskundigen op het gebied van verduurzaming in de industrie, posten zeer regelmatig hun ervaringen en tips & trucs. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief om dit nieuws en deze Expert Posts wekelijks in uw eigen e-mailbox te ontvangen.

Natuurlijk is ook Duurzaam Geproduceerd te volgen via de sociale media.

Twitter: @DGeproduceerd
LinkedIn-netwerkgroep: Duurzaam Geproduceerd

Duurzaam Geproduceerd is een uitgave van Industrielinqs pers en platform